НА РАЕ С БЕЖОВО И КАФЕ

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:

- 3 лъжички разтворимо кафе Jacobs Cronat Gold
- 1/2 чаша мляко
- 8 лъжички сирене маскарпоне
- 1/2 блокче горчив шоколад
- 1/2 бял шоколад
- топка сладолед тофи
- парчета карамелена захар

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

Разтопи шоколада на водна баня, всеки от вкусовете в отделен съд. Към всяка от смесите добави по 4 лъчижки маскарпоне и разбъркай, докато се получи еднородна смес. На дъното на чашата сложи първо един тъмен слой, после един по-светъл. Разтвори кафето в горещо мляко, добави захар на вкус и изсипи в чашата. Сложи отгоре топка сладолед. Може да украсиш с парчета карамел.

 

Време за приготвяне: 30 мин.